top of page

Retourneren

Wij streven ernaar om een goed product te leveren! Daarom stoppen we veel zorg in het hele proces, met oog voor mens en natuur. Ondanks al deze aandacht kan een fout in een klein hoekje zitten. Als wij bijvoorbeeld een verkeerd of defect product hebben geleverd, kan je de sokken gratis aan ons retourneren. Je ontvangt dan een nieuw exemplaar! Laat het binnen 14 werkdagen weten middels het retourformulier hieronder. Sokken die beschadigd zijn als gevolg van meermaals gebruik worden niet als defect beschouwd.

Mocht je bijvoorbeeld niet tevreden zijn met de maat of toch een ander ontwerp willen, kan je de sokken aan ons retourneren. Daarvoor geldt onderstaand contactformulier. De kosten van de retourzending moet je dan wel zelf betalen. Hiervoor heb je 14 dagen de tijd. De sokken mogen niet gebruikt zijn en hierdoor vies of beschadigd zijn.

_LRO4674.jpg

Controleer of de sokken niet zijn gebruikt en hierdoor vies of beschadigd zijn geraakt. Retourneren kan binnen 14 dagen na levering.

Ligt de fout bij ons? Wij betalen de retourverzending. Vul dit retourformulier in en verstuur de sokken in de originele verpakking terug naar: 

ISOCK

Vlaschaard 63

9240 ZELE-BELGIë

Wil je toch liever een andere maat of ontwerp? Dan betaal jezelf de retourverzending. Vul het retourformulier in en verstuur de sokken in de originele verpakking terug ISOCK.

Contact Us

Thanks for submitting!

bottom of page